Teratak Afrina

Author : RuM3T
Apr23
Teratak Afrina

Teratak Afrina

One after another…mcm tu la yang leh aku bgtau. Habih je program lawatan sambil belajar dengan koperasi sekolah aku ni, terus pulak aku kene pi Teratak Afrina yang terletak di Batu Kurau dekat Taiping, Perak. Kat situ sekolah aku dok buat program motivasi dan kepimpinan untuk Badan Kepimpinan Pelajar sekolah aku. Aku drive pi sana. Tak larat dah naik bas…hehe. Apa lagi…dok melaram ngan keta parent laaa…ALZA…. :D

Oh...ALZA

Oh...ALZA

Haaa…parent aku sure tokojot tgk keta Alza depa dah masuk hutan!….kekekekeke… Beshh wooo… Segala barang keperluan aku sepanjang program tu aku campak je dalam keta tu…hehe…memang beshhh…takyah dok susun dah barang dalam keta tu…petrol pun jimat.

Haaa.....mileage pun dah nak hampir 5000km

Haaa.....mileage pun dah nak hampir 5000km

Sebelum parent aku pi UK pada awal April 2010, depa ada bgtau…untuk next service keta Alza  ni, sempat kot depa balik ke Malaysia ni pada awal Ogos. Tapi, nampak gayanya….takdan kot…ni tak abih lagi bulan April, mileage dah 4418km…hehe… Tp, takpe…kalo dah sampai 5000km nanti, aku leh je bawak pi Perodua untuk next service.

So far, ok jugak la condition kat tempat ni. Memang sesuai la buat program-program motivasi yang mcm ni. Dekat dengan ayaq terjun…pastu lak dok dalam kawasan dusun…kalo musim buah, sure meriah ni… Pastu, aktiviti lasak mcm abseiling & flying fox pun leh buat…jadi, apa lagi yang nak pikiaq lagi. Mai sini jaa, leh buat dah seme aktiviti outdoor tu. Jom kita belek apa yang ada lagi kat Teratak Afrina ni…

Category : RuM3Tedu

One Response to “Teratak Afrina”

  1. Afi-1 beta says:

    nape cikgu x bawa sya skali..huhuhu…

Leave a Reply